HU | EN

Újrakezdő Flamenco Tanfolyam

Helyszín: Roxy Stúdió (1136 Budapest, Tátra u. 4)

Újrakezdőknek vagy a kezdő tanfolyamot (szerda 17.00.-18.00), vagy a hétfői középhaladó technikai tréninget ajánlom (17.30. - 19.00.), esetleg egy ideig párhuzamosan mindkét óra látogatását. Ha táncoltál már flamencót és szeretnéd nálam újrakezdeni, kérlek írj egy e-mailt arról, hogy hol, kinél, milyen hosszú ideig tanultál már flamencózni, így együtt eldönthetjük melyik csoport lenne számodra a legmegfelelőbb!

További információ és jelentkezés:
bucsas@rubiaflamenca.hu +36205981335

Kérlek mindenképp keress a fenti elérhetőségeken mielőtt ellátogatsz az első órára! Köszönöm! :)

Újrakezdő flamenco tanfolyam

Kinek ajánlom az újrakezdő flamenco tanfolyamot?

Aki pár éve már tanult flamencózni, és most újra táncolna, vagy aki régebb óta táncol de rendszertelenül, kisebb-nagyobb kihagyásokkal.

Az újrakezdő flamenco órák felépítése:

A flamenco táncórák felépítése hasonló: először bemelegítünk, felkészítjük a testünket a táncra. Ezután különböző technikai gyakorlatok következnek a flamenco jellemző, gyönyörű karmozdulataival, sokat gyakoroljuk a kopogásokat, a lábtechnikát és természetesen a tapsot is, majd a lépéskombinációk következnek. Megtanuljuk a szoknya (falda) technikáját is. Ezekből alakul ki végül a koreográfia. Fél év elteltével már tudni fogsz egy egész flamenco-táncot!

Flamenca3

Kapcsolódó linkek: