HU | EN

Kezdő Flamenco Tánctanfolyam

Helyszín: Roxy Stúdió (1136 Budapest, Tátra u. 4)

Időpont: szerda 17.00. -18.00.
technika és koreográfia (tangos)

A tanfolyam ára:
órajegy: 2500 Ft
havi 4 alkalmas bérlet: 8500 Ft
(a bérlet mindig az adott naptári hónapra érvényes)

Ha szeretnéd megtanulni a flamenco tánc alapjait, akkor itt a helyed! A türelem és a jó hangulat garantált!

A kezdő flamenco tanfolyamon, maximum 15 főt tudok fogadni. Előzetes jelentkezés és regisztráció, mellyel biztosítod helyedet a kurzuson: kérlek írj egy e-mailt a bucsas@rubiaflamenca.hu címre.

A kurzushoz szeptember végéig lehet csatlakozni.

További információ és jelentkezés:
bucsas@rubiaflamenca.hu
+36205981335

Kérlek mindenképp keress a fenti elérhetőségeken mielőtt ellátogatsz az első órádra! Köszönöm! :)

Kinek ajánlom a kezdő flamenco tanfolyamot?

A flamencót bárki elkezdheti táncolni korra, nemre és alkatra való tekintet nélkül, akárcsak szülőhazájában, Andalúziában. Csak őszinteségre, nyitottságra, és érző szívre van szükség a flamencóhoz, és persze rengeteg szorgalomra!

Azoknak is ajánlom a kezdő órámat akik régebben már tanultak flamencózni, de rendszertelenül, kisebb-nagyobb kihagyásokkal, és most újra táncolnának, tehát újrakezdők.

Mi történik egy kezdő flamenco órán?

A flamenco táncórák felépítése hasonló: először bemelegítünk, felkészítjük a testünket a táncra. Ezután különböző technikai gyakorlatok következnek, megismerkedünk a flamenco jellemző, gyönyörű karmozdulataival, sokat gyakoroljuk a kopogásokat, a lábtechnikát és természetesen a tapsot is, majd a lépéskombinációk következnek. Ezekből alakul ki végül a koreográfia. Fél év elteltével már tudni fogsz egy egész flamenco-táncot!

Mit vegyél fel az első flamenco órádon:

Eleinte a táncórákon semmi másra nem lesz szükséged mint kényelmes váltóruhára, ami nem akadályozza a szabad mozgást. Később, 2-3 hónap elteltével szükséged lesz egy hosszú, bő szoknyára is. Fiúk továbbra is maradhatnak nadrágban. :)

A flamenco cipő: kényelmes, 3-4-5 centi magas trottőr sarkú (tehát nem tűsarkú) zárt orrú cipőre van szükség. Én a kurzus elején nem kérek még külön flamenco cipőt, mert az elég komoly beruházás. Egy-két hónap alatt mindenki el tudja dönteni milyen hosszú ideig szeretne flamencót tanulni, ha ez 3 hónapnál hosszabb idő, akkor már érdemes venni egy flamenco cipőt. Természetesen az órán minden információt megkaptok a budapesti és a netes flamenco cipő lelőhelyekről.

Jelentkezés, további információ:
bucsas@rubiaflamenca.hu
+36205981335

Kezdő flamenco tánctanfolyam